Home
Producten
Kant-en-klare Maaltijden
Beleg / Topping
Kaas / Zuivel / Ei Vervangers
Groete / Paddestoel
Vegetarisch / Vegan Vlees
Vegetarisch / Vegan Zeevruchten
Tofu / Tempé
Soya / Seitan / Lupine
Granen / Rijst / Rijstcakes
Noedels / Instant Noedels / Pasta / Wraps
Gedroogde Waren
Dressing / Sauzen
Kruiden / Smaakmakers / Miso / Soep
Blikken / Pot
Honing / Jam
Snacks / Snoepjes
Chips / Crackers
Vegetarisch / Vegan Beef Jerky
Zeewier / Gedroogde Tofu
Snoep / Kauwgom / Marshmallow
Chocolade / Nougat
Koek / Cake / Wafels / Wafelrollen / Puffs
Energierepen
Noten / Gedroogde Vruchten
Desserts
Bakken / Dessert Mix
Mochi / Rijstballen / Bun
Pudding / Gelei
IJs / Cream Desserts
Zuivel Vervangers
Taart / Marsepein
Dranken
Zuivel Vervangers
Frisdrank
Sportdrank / Gezonde Dranken
Thee / Koffie / Warme Dranken
Dierenvoeding
Non-Food
Recipe Ingredients
Merken
Inloggen
of
Een account aanmaken »
Neem contact op »
€0,00
nl
nl
en
VEGETARISCHE & VEGAN PRODUCTEN
GRATIS OPHALEN IN WINKEL
VERANDER WAT JE EET, VERANDER DE WERELD!
Zoek en vind
Search
Home
»
YU DING SHING Thick Soy-Miso Sauce
YU DING SHING Thick Soy-Miso Sauce
€
24,25
+
-
Toevoegen aan winkelwagen
Informatie
Reviews
(0)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Allergie-informatie: Bevat soja.
Inhoud en/of gewicht
: 420ml
Ingrediënten: Yu-Ding Shing sojasaus (water, binnenlandse niet-giftige zwarte bonen, natuurlijk zeezout, suiker, troebel water rijst, zoethout), Henaigawa Miso (Hualien Luoshan biologische rijst, Taiwan in eigen land geproduceerde sojabonen, natuurlijk zeezout, water)
Voedingsinformatie per 100 g:
Energie
126
kcal
Vet
1.5
g
Waarvan verzadigd
0.2
g
Trans Fat
-
g
Cholesterol
-
mg
Koolhydraten
23
g
Waarvan suiker
19.1
g
Voedingsvezels
-
g
Eiwitten
5.2
g
Vitamine
-
%
Sodium
3415
mg
Je beoordeling toevoegen
0
sterren op basis van
0
beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen
/
Toevoegen om te vergelijken
Zwarte bonen sojasaus
€6,40
Soy Sauce (1000ml)
€5,65
Miso Origineel Light (140g)
€1,30
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?
Ja
Nee
Meer over cookies »