Home
Producten
Kant-en-klare Maaltijden
Beleg / Topping
Vegan Kaas / Zuivel / Ei Vervangers
Groete / Paddestoel
Vegetarisch / Vegan Vlees
Vegetarisch / Vegan Zeevruchten
Tofu / Tempé
Soya / Seitan / Lupine
Granen / Rijst / Rijstcakes
Noedels / Instant Noedels / Pasta / Wraps
Gedroogde Waren
Dressing / Sauzen
Kruiden / Smaakmakers / Miso / Soep
Blikken / Pot
Honing / Jam
Snacks / Snoepjes
Chips / Crackers
Vegetarisch / Vegan Beef Jerky
Zeewier / Gedroogde Tofu
Snoep / Kauwgom / Marshmallow
Chocolade / Nougat
Koek / Cake / Wafels / Wafelrollen / Puffs
Energierepen
Noten / Gedroogde Vruchten
Desserts
Bakken / Dessert Mix
Mochi / Rijstballen / Bun
Pudding / Gelei
IJs / Cream Desserts
Zuivel Vervangers
Taart / Marsepein
Dranken
Zuivel Vervangers
Frisdrank
Sportdrank / Gezonde Dranken
Thee / Koffie / Warme Dranken
Dierenvoeding
Non-Food
Recipe Ingredients
Food Service / Grootverbruik Package
High Cheese
BBQ Summer
Merken
Inloggen
of
Een account aanmaken »
Neem contact op »
€0,00
nl
nl
en
VEGETARISCHE & VEGAN PRODUCTEN
GRATIS OPHALEN IN WINKEL
VERANDER WAT JE EET, VERANDER DE WERELD!
Zoek en vind
Search
Home
»
QQ Job's-Tears Mung Bean
QQ Job's-Tears Mung Bean
€
1,65
Niet op voorraad
+
-
Toevoegen aan winkelwagen
Informatie
Reviews
(0)
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Allergie-informatie: Bevat gluten en sojabonen. Kan pinda's, sesam en melk bevatten.
Inhoud en/of gewicht: 320g
Ingrediënten: Water, mungboon (19,5%), rietsuiker (7,1%), gerst (5,2%), baantranen (3,9%), dioscoreate rhizoma, kunstmatige smaakstoffen (sperziebonen, vanille), xanthaangom, natriummetabisulfiet (E223), watervrij natriumpyrofosfaat (E450iii)
Voedingsinformatie per 100ml :
Energie
72
kcal
Vet
0,4
g
Waarvan verzadigd vet
0
g
Trans Fat
-
g
Cholesterol
-
mg
Koolhydraten
15,4
g
Waarvan suiker
8,1
g
Voedingsvezels
-
g
Eiwitten
1,7
g
Vitamine
-
%
Zout
0
mg
Je beoordeling toevoegen
0
sterren op basis van
0
beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen
/
Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?
Ja
Nee
Meer over cookies »